Kuka olen?

Olen Satu Koskinen. Olen äiti kolmelle lapselleni. Mieheni kanssa olemme olleet yksissä vuodesta kasiviis. Naimisissa hiukan vähemmän aikaa. Kari on edelleen elämäni valo.

Olen ammatiltani karjatalousyrittäjä ja koulutukseltani agrologi.

Näiltä tukijaloiltani teen työtä suomalaisen elintarviketeollisuuden raaka-aineen tuottajana. Olen laulun sanoin korsirehun tarjoilija. Tuotamme tilallamme naudanlihaa.

Harrastuksiini kuuluu – politiikan lisäksi – terapiaeläinten kasvatus.

Perheemme kananmunatuotannosta pitää huolen pieni kanaparvi. En allekirjoita lausetta tyhmä kuin kana. Kanoilla on vahva yhteishenki ja lauman järjestyssäännöt, joiden avulla koko porukka pidetään mukana päivän touhuissa. Hyvin hoidettuina ne palkitsevat munimalla maailman parhaita kananmunia.

Kasvatan myös vuohia. Kaksi suomenvuohikuttua ovat oivat kaverit vuohikävelylle, kun on saatava muuta ajateltavaa kuin arjen asiat. Ne tuntuvat tietävän millä päällä emäntä kulloinkin on. Toisinaan joutuu ottamaan juoksuaskeleita niiden kanssa ja toisinaan polvelle tuodaan kuono silitettäväksi. Ne ovat erittäin kekseliästä porukkaa.

Navetalla meillä pomottaa Musti-kissa. Mustin kanssa käymme hiirestys- ja linnustusstrategiakeskusteluja aina aika ajoin. Musti hoitaa hommansa erinomaisesti ja kanojen kohdalla teimme kompromissin. Se ei jahtaa kanoja enkä minä hiiriä.

Muita kiinnostuksen kohteita ovat kirjallisuus, elokuvat ja käsityöt. Puutarhajuttuja tulee tehtyä vähän ehtimisen mukaan.

Elämääni valoa ja iloa tuovat perhe ja ystäväni. Ilman heitä maailma olisi paljon tylsempi.